Bitumenes kellősítő / Guttabit / 10 l

Kiszerelés: 10 liter

Anyagszükséglet: 0,25-0,35 l/m2

A szállítási költségeink minden esetben egyedileg kerülnek kalkulálásra. A rendelés leadását követően kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a pontos szállítási díjról. 

Elérhetőség

készleten

Szállítási idő

3-5 munkanap

Garancia

100%-os elégedettségi garancia

Online fizetés

Biztonságos fizetés SSL titkosítással

17,145Ft

Leírás

Cementvakolat, beton és egyéb felületek alapozására hegeszthető bitumenes vastaglemezek valamint öntapadó fedéllemezek és vízszigetelő lemezek fektetése előtt.

A kellősítő anyag hidegen bedolgozható bitumenes bevonatok készítésekor is alkalmazható, használatra kész és gyorsan szárad. Nem használható expandált vagy extrudált polisztirolhoz aljzatok esetén. Oldószer tartalma miatt beltérben, illetve építési gödörben nem használható.

Felhasználási mód : Az alapozót felhasználás előtt fel kell keverni. 5 C alatti hőmérséklet esetén a felhasználást megelőző min. 24 órára szobahőmérsékletű helységben tároljuk. Az aljzat legyen teljesen száraz, fagymentes (felületének hőmérséklete minimum +5°C legyen), ezen kívül sima, teherbíró, pormentes és tiszta. A felületi egyenlőtlenségeket meg kell szüntetni. Az alapozó bevonatot ecsettel, kenőkefével vagy hengerrel visszük fel. A fedéllemez vagy vízszigetelő lemez beépítésével az alapozó teljes kiszáradásáig várni kell.