BVF CP1 WiFi 1000W elektromos fűtőpanel / arzénszürke

Komplett fűtési rendszerek akár -20°C-ig. A BVF termékek közel 10 éve élen járnak az internetes távoli elérésben, így legújabb fűtőpaneleink minden típusa a legkorszerűbb WiFi modullal szerelt. A csúcshatékonyságú fűtőbetét és az intelligens vezérlés olyan energiamegtakarítási lehetőségeket biztosít, amellyel a BVF CP1 fűtési rendszer a minősített passzív házakban és a gyenge hőszigetelésű épületekben is egyaránt valós alternatívája lehet bármely fűtési megoldásnak.

Méret: 520 × 440 × 94 mm
Teljesítmény: 1000 W

A szállítási költségeink minden esetben egyedileg kerülnek kalkulálásra. A rendelés leadását követően kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a pontos szállítási díjról. 

Elérhetőség

Rendelhető

Szállítási idő

3 hét

Garancia

100%-os elégedettségi garancia

Online fizetés

Biztonságos fizetés SSL titkosítással

61,000Ft

Leírás

A BVF CP1 panelek megalkotásakor törekedtünk a letisztult formatervre: a levegőkivezető nyílás is láthatatlan maradt, a legkisebb hatásfok veszteség nélkül. A BVF CP1 2022-es fejlesztésű X-Shape fűtőbetéttel szerelt, így a csúcskategóriás elektromos hőleadók közé sorolható. Minden termék 4 alkalommal esik át minőség-ellenőrzésen a gyártási folyamat során, így Ön biztos lehet abban, hogy otthonába csak kifogástalan minőségű és energiatakarékos fűtőpanel került. Minimalista dizájnja lehetővé teszi a korlátlan alkalmazást akár modern, akár klasszikus környezetben. A felhőalapú WIFI távoli elérés és gyermekzár funkciók miatt alkalmazása közösségi terekben, boltokban és sportlétesítményekben is kiváló választás lehet. Kétszeres biztonsági mechanizmussal felszerelve: esetleges túlmelegedés, feldőlés vagy leesés esetén azonnal automatikusan kikapcsol. Lekerekített élei a gyermekek biztonságát, míg az IP 24-es kivitel a fürdőszobai biztonságos használatot szolgálják. A BVF CP1 fűtőpanel fröccsenő víz ellen is védett elektromos hőleadó.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BVF CP1 WiFi 1000W elektromos fűtőpanel / arzénszürke” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük