BVF Kobe elektromos törölközőszárító radiátor

A lekerekített csöveinek köszönhetően rengeteg helyet biztosít a törölközők és fürdőköpenyek gyors és hatékony szárításához. IP24-es védettségű, így fröccsenő víz ellen védett elektromos rendszer, használata fürdőszobában és egyéb vizes helyiségekben is 100%-ban biztonságos. Egyszerűen 4 csavarral rögzíthető fali konzolja tartozék. Gyárilag a könnyű üzembe helyezés érdekében villásdugóval szerelt. A hagyományos fűtőpatronos radiátorokhoz képest teljesen száraz technológiás, nincs folyadék, folyadékszivárgás, elfagyás vagy időszakos karbantartás.
Törölközőszárítás akár önálló fűtésre is alkalmas 500W fűtési teljesítménnyel. Élvezze az ideális hőmérsékletet és a mindig meleg és száraz törölközőket a fürdőszobában, a programozható digitális termosztáttal ellátott BVF Kobe törölközőszárítóval. A BVF Kobe termosztátja kezelőmagasságban, a felső sor alatt kapott helyet, nem az alján, így a hagyományos törölközőszárítókkal szemben nem kell hajolgatni a hőmérséklet állításhoz.

A szállítási költségeink minden esetben egyedileg kerülnek kalkulálásra. A rendelés leadását követően kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a pontos szállítási díjról. 

Elérhetőség

Rendelhető

Szállítási idő

3 hét

Garancia

100%-os elégedettségi garancia

Online fizetés

Biztonságos fizetés SSL titkosítással

82,500Ft83,500Ft

További információk

Méret

540 × 960 × 43 mm

Teljesítmény

500W

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BVF Kobe elektromos törölközőszárító radiátor” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük