Vízszigetelő lemez / Guttabit GV-45 / 10m2

Kiszerelés: 10m²/tekercs

Tekercsméret: 10 m x 1 m

Vastagság: kb. 3mm

Felülettömeg: 4,5 kg/m²

Hideghajlíthatóság: 0°C

A szállítási költségeink minden esetben egyedileg kerülnek kalkulálásra. A rendelés leadását követően kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a pontos szállítási díjról. 

Elérhetőség

készleten

Szállítási idő

3-5 munkanap

Garancia

100%-os elégedettségi garancia

Online fizetés

Biztonságos fizetés SSL titkosítással

12,000Ft

Leírás

Az oxidált bitumenes lemezek a mai műszaki-megbízhatósági követelményeknek egyre kevésbé felelnek meg, ezért ezek alkalmazása a lapos tetők szigetelésénél – a hazai és nemzetközi irányelvek értelmében – korlátozott. Oxidált bitumenes lemezeket csak a többrétegű szigetelések alsó vagy közbülső rétegeként, illetve páravédelmi rétegként javasolt beépíteni.

Talajnedvesség és talajpára elleni szigetelések esetén és elválasztó rétegként az alkalmazástechnikai előírások figyelembevétele mellett felhasználhatók.
Oxidált bitumen: A desztillált bitumenbe megfelelő hőmérsékleten oxigént (levegőt) fuvatnak, az oxidálás következtében megnő a bitumen molekuláinak nagysága és a bitumen keményebbé válik. Lágyuláspontja, hőállósága emelkedik, rugalmassága, hideghajlíthatósága kissé csökken. Az oxidálás tekinthető az első modifikálásnak.